Voorstelling

Met ons bedrijf Johan Stassijns tuinwerken tekenen we  al bijna een kwarteeuw voor de aanleg en het onderhoud van stijlvolle tuinen. Zo onderhouden en realiseren we nog steeds grote en kleine projecten, alles op maat en naar wens van de klant.  

Omwille van dit vertrouwen wensen we jullie langs deze weg te informeren dat er nu enkele veranderingen op til zijn.  Johan Stassijns zet een stapje opzij en geeft graag de fakkel door aan Pieter Neven en Lien Nuyens.  Zij zorgen  voor een nieuwe wind en een nieuwe naam: Groenfactor. Maar qua beroepsernst en gedrevenheid verandert er niks. 

Continuïteit gegarandeerd.

Pieter is onze vaste tuinarchitect van het bedrijf . Hij staat in voor het tuinadvies, tuinontwerp en de werfopvolging van de aanlegprojecten.  Lien is interieurarchitecte en tekent mee ontwerpen uit  met haar man Pieter en heeft zich reeds wegwijs gemaakt in de administratie.

Hiermee streven we naar een vlotte overname zodat er voor U weinig verandert:  dezelfde teams blijven vakkundig de tuinen aanleggen en onderhouden. En Johan Stassijns blijft Groenfactor ondersteunen waar mogelijk.

Met hart en ziel.

Het is de intentie om met Groenfactor het werk dat Johan met hart en ziel heeft gedaan, verder te zetten met evenveel oog voor detail en een bewonderenswaardig streven naar perfectie. Met de kennis en ambitie van Lien en Pieter zal dit groenbedrijf beslist nog extra openbloeien. En dit met de focus op totaalprojecten waarbij Groenfactor dan ook de nazorg naar behoren zal behartigen.

 Neem ook even een kijkje op onze website tuinarchitectuur: http://www.pieterneven.be